Het allerleukste van mijn beroep is dat u en ik samen zorgen voor verbetering van uw houding en beweging. Voor u betekent dit dat u niet alleen zelf bezig bent om de pijn te verminderen of weg te nemen maar juist ook preventief in het voorkomen van terugkerende of nieuwe klachten. De behandelingen vinden plaats bij ons in de praktijk. En wanneer nodig een behandeling aan huis, ook daarvoor bent u bij mij aan het juiste adres.

De oefeningen die wij doen zorgen voor het versterken van uw spieren, het wegnemen van stress en het leren ontspannen. Bewustwording is hierin van groot belang. Mensendieck therapie zorgt naast het versterken van uw lijf ook voor uw algeheel welbevinden, door met een betere mindset de deur uit te lopen.

In 1996 ben ik als oefentherapeut – Mensendieck afgestudeerd te Amsterdam. Met veel enthousiasme en passie ben ik reeds 21 jaar oefentherapeut, en nog steeds ervaar ik het als een geweldig mooi beroep. Ik heb op verschillende locaties in Nederland patiënten mogen behandelen en de laatste jaren doe ik dit in Almere.

Door de jaren heen heb ik altijd hoog ingezet op scholing zodat ik de huidige kennis en theorieën gecombineerd kan toepassen met mijn jarenlange ervaring. Naast de algemene praktische vaardigheden die mij tot een all round therapeut maken beschik ik over diverse specialisaties:

• Chronische pijnklachten.

• Motorische problematiek bij kinderen.

• Bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap.

• Zwangerschapsbegeleiding individueel en in groepsverband.

• Stress gerelateerde klachten.

• Bedrijfsoefentherapie.

Naast bovenstaande expertises is communiceren één van mijn krachten. Dit zeer belangrijke aspect van mijn dagelijkse werk zorgt ervoor dat ik iedereen van jong tot oud op een duidelijke en vriendelijke manier de bewegingen kan aanleren. Een beweging is pas efficiënt wanneer u begrijpt en voelt hoe u deze moet uitvoeren. Samen zorgen wij voor resultaten.

Als professional ben ik lid van de VVCOM en sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Tevens ben ik praktiserend lid van het netwerk chronische pijn.

Indien u naar aanleiding van het lezen nog vragen heeft of u wilt een afspraak maken dan kunt u ons bellen, tel. nr: 036 5324212 of een email versturen naar: anja.bruggink@almeremensendieck.nl.