Behandeling met Andullatie matras

Andullatie is een behandeling die uiterst geschikt is voor mensen met chronische pijnklachten. Door middel van Andullatie kunt u uw pijnklachten bestrijden en levenskwaliteit zoveel mogelijk behouden. Concreet gebeurt dit via de Andumedic, een massagebed waar je zo’n 15 à 20 minuten op ligt.
afbeelding-andullatie
Andullatie is een combinatie van een ergonomische ligging, een infraroodwarmte (type A1) en tot slot een combinatie van mechanische trillingen (verticale en sinusoïdale trilling), die in het lichaam een resonantie veroorzaakt.

De belangrijkste effecten van Andullatie zijn: pijnverlichting, herstel en relaxatie! Fysiologisch heeft het een doeltreffend effect op een betere doorbloeding en een betere lymfewerking.

Er worden geen oorzaken aangepakt (die worden regulier behandeld) maar wel SYMPTOMEN. Na deze behandeling kunt u vaak weer dingen gaan doen die u niet meer of in mindere mate kan doen.

De Andullatie wordt gebruikt in combinatie met oefentherapie. Afhankelijk van hoe u op het moment van de afspraak binnen komt, starten of eindigen we de behandeling met het ontspanningsmatras.

matras